HOBİ RESİM KURSU

Resim derslerimizde karakalem, obje ve desen çalışmaları ile başlayıp, perspektif çizimleri, kurşun kalem figür deseni ve imgesel kompozisyon çalışmaları ardından kuru boya tekniği ile renk çemberi, kuru boya ile natürmort çalışmaları ve takip eden günlerde sulu boya eğitimi ile sulu boya kıvamı, uygulamalı kompozisyon çalışmaları öğrenimi. Devamlılık durumun da bir çok farklı teknik ve tarz kazanılır. Sanat merkezimizde hobi olarak resimle ilgilenen kişiler için grup dersleri veya bire bir özel dersler verilmektedir.Resim dersi saatleri kişinin isteğine göre arttırılabilmektedir. Her yaştan resim öğrencisi için farklı ders içerikleri mevcuttur. Resim derslerimizde kara kalem, ve değişik malzemelerle çalışmalar yapılabilmektedir.

Resim Kursu Ders Programı

Resim Kursu Seviye 1

Karakalem

Kuru Boya

Pastel Boya

Sulu Boya

Resim Kursu Seviye 2

Füzen

Guaj

Kolaj

Rapido

Yağlı Boya

Resim Kursu Gün ve Saatleri

Resim kurslarımız sınıf dersleri veya birebir özel ders şeklinde yapılmaktadır.

Özel Ders Resim Kursları öğrencinin talep ettiği gün ve saatte öğretmenle birebir olarak tek kişi şeklinde haftada 1 gün 3 ders olacak şekilde yapılmaktadır.

Sınıf Dersi Resim Kursları hafta sonu sınıfı ve hafta içi sınıfı şeklinde yapılmaktadır. Haftada 1 gün 3 ders şeklinde işlenen resim kurslarında sınıfa dahil olabilirsiniz.

Eğitim Programı; Hafta içi 14:00 ile 18:00 arası, Hafta sonu iki tam gün cumartesi ve pazar günleri yapılmaktadır.